http://www.gazetatema.net/wp-content/uploads/2019/06/64317908_419351188649587_731103545171902464_n-1024x684.jpg

64317908_419351188649587_731103545171902464_n.jpg

Studentët e Universitetit të Mjekësisë pajisen me kartën e studentit, Veliaj: Do vazhdojmë ritmin deri në fund të korrikut, zgjidhëm edhe çështjen e aboneve të studentit

Studentët e Universitetit të Mjekësisë në Tiranë kanë nisur të pajisen me kartën studentore, falë së cilës përfitojnë shërbime falas ose me …

http://www.gazetatema.net/wp-content/uploads/2019/06/64406897_336545633680292_5540690451029295104_n-1024x683.jpg

64406897_336545633680292_5540690451029295104_n.jpg

FOTOT/ Veliaj takon banorët e Njësisë 9: Me punët e bëra, kemi fituar besimin e qytetarëve, së shpejti nis puna për Bulevardin ‘Zogu i Parë’

E gjithë lagjja e rrugës së “Barikadave”, “Abdulla Gjikali” dhe “Isa Bioletini” në Njësinë 9 është transformuar plotësisht, me trotuare …