http://www.gazetatema.net/wp-content/uploads/2018/12/fakulteti-filologjik-universiteti-i-Tiranes-1-300x200.jpg[["

Draft-Pakti i plotë për Universitetin / Përgjysmim tarifash, arsim falas dhe punësim direkt… të gjitha detajet e Paktit të Universiteteve

Ditën e sotme u prezantua dokumenti final i Paktit për Universitetet, në të cilin gjejnë zgjidhje të tetë kërkesat e artikuluara nga studentët. Duke …