http://www.gazetatema.net/wp-content/uploads/2019/05/61178434_363104037885202_4579497540646338560_n-1024x683.jpg

61178434_363104037885202_4579497540646338560_n.jpg

Veliaj i dorëzon “Çelësin e Qytetit” familjes së arkitektit që hodhi themelet e Tiranës evropiane: Bosio i dha qytetit një mentalitet të ri të planifikimit urban

Familja e arkitektit dhe urbanistit të njohur italian, Gherardo Bosio, i cili hodhi themelet e godinave kryesore në Tiranë, u prit në një takim të …