http://www.gazetatema.net/wp-content/uploads/2018/05/Burgu-i-Spacit-foto-BIRN-e1524603923332.jpg

Burgu-i-Spacit-foto-BIRN-e1524603923332.jpg

Ish i përndjekuri tregon 17 vitet në burgun e Spaçit: Dënimi më i madh ishte se s’më flisnin as kushërinj, as miq dhe as shokë. Burgu më i rëndë ishte liria pasi mu larguan të gjithë

“Thoshja kur do vij dita e lirimit, kur u afrua dita e lirimit thoja, ku do shkoj? Burgu më i madh ishte burgu kur isha i liruar”. Kaso Sefer …