http://www.gazetatema.net/wp-content/uploads/2016/05/topalli-basha-1024x798.jpg

topalli-basha.jpg

Jozefina Topalli: Kjo demek është opozitë, që as nuk shkon në parlament dhe as nuk djeg mandatet. I ka lënë në baltë qytetarët njëlloj si la kuksianët. Basha do mbahet mend si njeriu që shiti opozitarizmin

Nga Jozefina Topalli Qeveria aktuale ka shurlluar ndaj thirrjeve te FMN dhe Bankes Boterore per te bere kujdes me koncesionet, si nje rrisk i madh i …