http://www.gazetatema.net/wp-content/uploads/2019/11/Llambi-Peçini-ne-gjyqin-e-Kadri-Hazbiut.tif-1024x641.jpg

Llambi-Peçini-ne-gjyqin-e-Kadri-Hazbiut.tif.jpg

Raporti sekret për Komitetin Qëndror: Ja kuadrot e Sigurimit të Shtetit që janë të implikuar në akte imoraliteti dhe veprimtari armiqësore

Memorie.al publikon një dokument arkivor të sigluar “Tepër sekret” që i përket datës 27 tetor të vitit 1982, ku sekretarja e parë e Komitetit të …

http://www.gazetatema.net/wp-content/uploads/2019/11/Avione-te-Foprcave-Ajrore-Mbretrore-Britanike-RAF-qe-u-perdoren-gjate-fushates-mbi-Ballkan-e-Shqiperi-ne-vitet-43-44.-640x368-905x395-765x510.jpg

Avione-te-Foprcave-Ajrore-Mbretrore-Britanike-RAF-qe-u-perdoren-gjate-fushates-mbi-Ballkan-e-Shqiperi-ne-vitet-43-44.-640x368-905x395-765x510.jpg

GABIMI/ Tetor ’43: Aleatët bombardojnë një lagje të Tiranës, shqetësimi i Major Spiro Moisiut

Ajo që jemi mësuar të dëgjojmë vitet e fundit – mbi shënjestra të gabuara që marrin jetë të pafajshmish, ka ndodhur dhe në Shqipëri, e jo nga …

http://www.gazetatema.net/wp-content/uploads/2019/11/f5990564-569e-4aa7-b50b-5d17ff0a1b0f-20278-00000b4f2e89ff57.png

f5990564-569e-4aa7-b50b-5d17ff0a1b0f-20278-00000b4f2e89ff57.png

Dëshmia tronditëse: Çfarë i kërkoi Sigurimi i Shtetit vëllait tim dhe pse e hodhi atë nga kati i tetë i Hotel “Tirana” në 17 nëntor të ’86-ës

Publikohet dëshmia e rrallë e Hysen Bajramit me origjinë nga rrethinat e Gjakovës dhe me banim në qytezën e Mamurrasit që nga viti 1954 kur ata u …