http://www.gazetatema.net/wp-content/uploads/2018/09/simon-prifti.png

simon-prifti.png

“Armik i popullit në moshën 3-vjeçare”, dëshmia rrënqethëse e Simon Priftit: Ju tregoj si vdiqën 103 djem dhe vajza për 28 ditë në kamp dhe përpjekja e sistemit Hoxhist për të krijuar sëmundje

“Ne mblidhnim fletët e panxharit të lopëve i zienim pa kripë e pa vaj dhe i hanim. Këto patën një veti që krijuan një sëmundje të veremit. …