• delijorgji-15.png
  • Delijorgji4.png
  • delijorgji3.png
  • delijorgji2.png
  • delijorgji1.png
  • Mediu-tab.png

Dëshmi mbi Fatmir Mediun, Shkëlzen Berishën dhe Mihal Delijorgjin, në momentin e shpërthimit të Gërdecit

Nga Mero Baze Për të kuptuar se si lidhen personazhet e Gërdecit me njëri- tjetrin, kam bërë një ushtrim të thjeshtë. Kam marrë tabulatet e Fatmir …