http://www.gazetatema.net/wp-content/uploads/2018/07/mero.jpg

mero.jpg

Bilanci i hidhur!

Nga Mero Baze Ritmi me të cilën Lëvizja Socialiste për Integrim, plotësoi deputetët e saj në Parlament dhe vazhdimi i plotësimit të vendeve të …