http://Www.gazetatema.net/wp-content/uploads/2020/11/35881098-8966589-Under_the_bonnet_will_be_the_choice_of_two_engines_A_4_0_litre_t-a-10_1605817085285.jpg

35881098-8966589-Under_the_bonnet_will_be_the_choice_of_two_engines_A_4_0_litre_t-a-10_1605817085285.jpg

FOTOT: Mercedes prezanton “bishën e re”, që do të rivalizojë Rolls-Royce dhe Bentley

Mercedesi ka prezantuar limuzinën e saj luksoze më të re, që do të rivalizojë fort me limuzinat e prodhuara nga Rolls-Royce dhe Bentley. Maybach S-Class …