http://www.gazetatema.net/wp-content/uploads/2019/07/66613306_186529552344311_3224802896289726464_n.jpg

66613306_186529552344311_3224802896289726464_n.jpg

Edhe unë do jem atë ditë në Hagë për Ramushin por jo për kryeministrin e Kosovës, ajo është sërish e varfër, e izuluar, e braktisur, e korruptuar, e mashtruar dhe e paintegruar

Nga Kreshnik Spahiu Unë kam vendosur të udhëtoj drejt Gjykatës së Hagës, për ta mbështetur për herë të tretë Ramush Haradinajn. Dhjetra miq nga …

http://www.gazetatema.net/wp-content/uploads/2019/07/Linda-Rama-768x1024-696x928-1.jpeg

Linda-Rama-768x1024-696x928-1.jpeg

INTERVISTA/ Si është të jesh bashkëshortja e kryeministrit? Linda Rama rrëfehet për ‘London Business Magazine’: Ne jemi të gjithë këtu, për të lënë pas një gjurmë të denjë

Intervistoi: Annika Simon Përpara sesa të bëhej bashkëshortja e Kryeministrit të Shqipërisë, ajo kishte investuar shumë në zhvillimin e saj personal e …