http://www.gazetatema.net/wp-content/uploads/2018/11/thumbnail_3baf6c84b91a829ece010583d79e15bc_XL.jpg

thumbnail_3baf6c84b91a829ece010583d79e15bc_XL.jpg

Dokumenti: Si u zbulua dhe u godit grupi “Dhelpra” i grave ruse në Tiranë dhe Shkodër, me ndihmën e bashkëpunëtorëve “Vullneti”, “Mimoza” e “Frekuenca” (dhe fotot e panjohura)

Ekskluzive / Zbulohet dokumenti i Sigurimit të Shtetit me siglën “Tepër sekret” ku bëhet një përmbledhje lidhur me dosjet e grave të huaja, ruse, …