http://www.gazetatema.net/wp-content/uploads/2018/11/45890794_314063339415045_5650249672271331328_n-1024x712.jpg

45890794_314063339415045_5650249672271331328_n.jpg

FOTOT/ Çfarë ndodhi sot në protestën për ndërtimin e unazës: Nga dhunimi i kameramanit, tek përplasjet e qytetarëve dhe revolta e deputetëve opozitarë

Projekti për ndërtimin e Unazës së Madhe dhe prishjen e disa banesave që e pengojnë atë, ka nxjerrë dhjetëra qytetarë në protestë. Ata prej dy …