http://www.gazetatema.net/wp-content/uploads/2020/11/notis-1.jpg

notis-1.jpg

Notis Sfakianakis, shkëlqimi dhe rënia e “Zotit të natës”: Nga deklaratat e bujshme për Perëndinë, homoseksualët dhe “Agimin e Artë”, te shkatërrimi i karrierës me arrogancë

Ditën e djeshme në Greqi, në prangat e Policisë përfundoi këngëtari i njohur, Notis Sfakianakis. Këngëtari u kap me armë zjarri dhe dy gramë …

http://www.gazetatema.net/wp-content/uploads/2020/08/sazan-guri-750x375.png

sazan-guri-750x375.png

Sazan Guri publikon zbulimin e ri shkencor: Flamuri shqiptar është më i vjetri e më autentiku në botë, marrëzi kjo historia e Ismail Qemalit në Vlorë. Rama tronglli i gjatë që si di këto

Sazan Guri ka vijuar më tej me kërkimet e tij shkencore. Pas zbulimeve të shumta në një sërë fushash dhe pasi nxorri librin e parë në botë për …