http://www.gazetatema.net/wp-content/uploads/2017/07/42D6488B00000578-4744710-Dynamic_duo_She_was_joined_by_model_gal_pal_Bella_Hadid_on_the_o-a-52_1501474518742.jpg

42D6488B00000578-4744710-Dynamic_duo_She_was_joined_by_model_gal_pal_Bella_Hadid_on_the_o-a-52_1501474518742.jpg

FOTOT: Nëna e dy modeleve seksi zbulon pozën e rrallë, ja si dukej Gigi dhe Bella vite më parë

Nëna e dy supermodeleve Bella dhe Gigi Hadid është rikthyer pas në kohë. Ajo ka zbuluar një fotografi të rrallë të dy bukurosheve më të paguara në …