http://Www.gazetatema.net/wp-content/uploads/2019/05/Studim-Inteligjenca-Artificiale-mund-të-ndihmojë-në-diagnostikimin-e-ankthit-dhe-depresionit-tek-fëmijët.jpg

Studim-Inteligjenca-Artificiale-mund-të-ndihmojë-në-diagnostikimin-e-ankthit-dhe-depresionit-tek-fëmijët.jpg

10 veprime të shkurtra që mund t’iu ndihmojnë: Ja si mund të ndaloni gjendjen e ankthit

Ndërsa është normale të shqetësohesh për një ngjarje të rëndësishme ose një ndryshim jetësor, rreth 40 milionë amerikanë jetojnë me një …