http://www.gazetatema.net/wp-content/uploads/2017/09/HIJE-SKANDALI-MBI-AKTIVITETIN-“GRASSROOTS”-TË-UEFA-S-1024x576.jpg

HIJE-SKANDALI-MBI-AKTIVITETIN-“GRASSROOTS”-TË-UEFA-S.jpg

VIDEO/ Hije skandali mbi aktivitetin “Grassroot-s” të UEFA-s, si zhvillohet në vënde të tjera dhe si e organizon FSHF-ja

UEFA ka vendosur që t’i japë Federatës Shqiptare të Futbollit zhvillimin e projektit të aktivitetit “Grassroots” që ka si synim zhvillimin e …