http://www.gazetatema.net/wp-content/uploads/2018/09/38005599_10160585320285521_1684117811326091264_n.jpg

38005599_10160585320285521_1684117811326091264_n.jpg

FOTOT/ Blogerja e njohur angleze tregon 12 arsyet se pse zgjodhi të jetojë në Shqipëri: Vendi juaj është margaritar i fshehur, të gjitha shtetet kanë probleme

Nga Alice Elizabeth Taylor* Pasi kam kaluar 10 muajt e fundit ne Shqiperi (si fluturoka koha!), e kam udhetuar permes asaj te Mesme, tep Jugut, dhe te Veriut, …