http://www.gazetatema.net/wp-content/uploads/2017/03/Deputeti-i-PS-Ben-Blushi-duke-folur-gjate-nje-seance-parlamentare-1024x733.jpg

Deputeti-i-PS-Ben-Blushi-duke-folur-gjate-nje-seance-parlamentare.jpg

Ben Blushi jep alarmin: PD duhet të kthehet urgjent në Kuvend, pasi Rama do e kthejë 18 qershorin në referendum dhe bëhet i plotfuqishëm si Erdogan

Kryetari i LIBRA-së, Ben Blushi tha se kërkesa e PS-LSI drejtuar KQZ-së është e paligjshme, po shkel kushtetutën dhe po e lë vendin pa president. Blushi …