http://www.gazetatema.net/wp-content/uploads/2017/05/trump-lavrov-1.jpg

trump-lavrov-1.jpg

Llafazani Trump

Nga Miodrag Soric Këshilltarët dhe shtabi i tij dolën përpara dhe u munduan ta mbrojnë shefin e tyre: jo, me siguri që ai nuk kishte nxjerrë sekrete në …