http://www.gazetatema.net/wp-content/uploads/2017/02/Artan-Hoxha-1024x683.jpg

Artan-Hoxha.jpg

Artan Hoxha ironizon Bashën: Ky ministri i Jashtëm i Gjermanisë, ose financohet nga Soros, ose ka firmosur ndonjë 10 tonsh hashash nga hisja e “Të Gjatit” (dhe një thumb për Metën)

Gazetari Artan Hoxha bën ironi me deklaratat e opozitës, që ka sulmuar të gjithë ndërkombëtarët që nuk janë pro idesë së saj për bojkot Parlamenti …