http://www.gazetatema.net/wp-content/uploads/2017/03/basha-mbledhje-grupi-8-prill-2015_1490549868-3015159.jpg

basha-mbledhje-grupi-8-prill-2015_1490549868-3015159.jpg

Themeluesi i PD-së Bardhyl Ukcamaj- Bashës: Çfarë “repubikë të re” thua kur nuk zbaton asnjë normë statuore brenda partisë për listat e kandidatëve

Ish themeluesi dhe ish anëtari i Këshillit Kombëtar të PD-së Bardhyl Ukcamaj ka shprehur zhgënjimin e tij me listat e zgjedhjeve të 25 qeshorit të …