http://www.gazetatema.net/wp-content/uploads/2017/06/Ben-Blushi-rrezikon-të-mbetet-jashtë-parlamentit-Mos-iu-besoni-exi-poll-eve-të-Ramës….jpg

Ben-Blushi-rrezikon-të-mbetet-jashtë-parlamentit-Mos-iu-besoni-exi-poll-eve-të-Ramës….jpg

Blushi nuk heq dorë, flet për opozitarizëm dhe bën thirrje për protesta: Të protestosh në Turqi nuk është e lehtë, po vështirësohet edhe në Shqipëri

Edhe pse forca politike e zgjedhur më 25 qershor nga populli nuk është dekretuar ende për katër vitet e ardhshme, kreu i LIBRA-s, Ben Blushi bën thirrje …