http://www.gazetatema.net/wp-content/uploads/2017/03/Edi-Rama-kryesia-640x525.jpg

Edi-Rama-kryesia-640x525.jpg

Rama, kryeministri i parë që viziton Zvicrën: Paralajmëron linjë ajrore Zvicër-Shqipëri dhe flet për çadrën, Soros, kufijtë e Ballkanit, rrezikun rus dhe afrinë me Turqinë…

Kryeministri i Shqipërisë Edi Rama flet për dialogplus mbi trazimet politike në Ballkan dhe rrezikun e ndryshimit të kufijve, mbi rritjen e ndikimit rus, …