http://www.gazetatema.net/wp-content/uploads/2017/10/4598DD6D00000578-5007557-image-a-17_1508746820310.jpg

4598DD6D00000578-5007557-image-a-17_1508746820310.jpg

VIDEO/ Penalltia e çuditshme

Futbolli gjithmonë ka krijuar surpriza dhe emocione, pasi njihet si sporti më i bukur. Penalltitë janë një spektakël më vete, pasi surprizat gjithmonë …