http://Www.gazetatema.net/wp-content/uploads/2016/09/Mero-Baze.jpg

Mero-Baze.jpg

Mungon Shkëlzeni!

Nga Mero Baze   Të gjithëve iu ishte dukur i ashpër, por mua sot, mu duk i butë dhe gati mëshirues. Nuk donte shumë revansh ndaj qeverisë, donte …