http://www.gazetatema.net/wp-content/uploads/2017/11/465069D400000578-5079359-image-m-18_1510619781296.jpg

465069D400000578-5079359-image-m-18_1510619781296.jpg

FOTOT/ Shkëlqen e bukura Gigi Hadid

Gigi Hadid është padyshim një ndër modelet më të kërkuara për momentin. Së fundi ajo është fotografuar kur doli nga apartamenti i saj në Manhattan …

http://www.gazetatema.net/wp-content/uploads/2017/11/461CF9C200000578-5059529-Sitting_pretty_The_catwalk_star_looked_like_the_perfect_muse_for-m-55_1510086854231-623x1024.jpg

461CF9C200000578-5059529-Sitting_pretty_The_catwalk_star_looked_like_the_perfect_muse_for-m-55_1510086854231.jpg

FOTOT/ Një bukuroshe si Gigi Hadid

Gigi Hadid është një ndër modelet më të kërkuara në botë për momentin. Shpesh herë në rrjetet sociale ajo poston foto të cilat ngacmojnë dhe …