http://www.gazetatema.net/wp-content/uploads/2017/04/rama-21-1024x705.jpg

rama-21.jpg

Edi Rama flet për prestigjiozen “Politico”: BE-ja rrezikon të përballet me një “makth” nëse shpresat e Ballkanit shuhen dhe ballkanasit “çmenden”. Nuk e përjashtoj bashkimin me Kosovën, nëse…

Kryeministri Rama ka dhënë një intervistë për “Politico”, ku ka folur për raportin e Shqipërisë dhe Ballkanit me BE-në, vizionin e tij se …