http://www.gazetatema.net/wp-content/uploads/2017/11/462AAB3500000578-5080741-image-m-32_1510655633920-627x1024.jpg

462AAB3500000578-5080741-image-m-32_1510655633920.jpg

FOTOT/ Modelja e famshme tregon asetet

Ajo është e famshme falë aseteve të saj trupore. Dhe Jemma Lucy i vuri në pah ato, duke mos i lënë vend imagjinatës në Lanzarote teksa u shfaq në …

http://www.gazetatema.net/wp-content/uploads/2017/10/45A1234100000578-0-Sexy_The_unitard_plunged_at_the_chest_to_give_a_glimpse_of_her_e-m-21_1508857885634-520x1024.jpg

45A1234100000578-0-Sexy_The_unitard_plunged_at_the_chest_to_give_a_glimpse_of_her_e-m-21_1508857885634.jpg

FOTOT/ Upss! Modelja tregon më shumë se ç’duhet

Ajo së fundmi u kthye nga Turqia, ku bëri operacionin e saj të dytë tek të pasmet. Dhe Jemma Lucy ishte në humor të mirë për të treguar rezultatet …