http://www.gazetatema.net/wp-content/uploads/2016/11/2016-02-27t213453z_1_lynxnpec1q0iy_rtroptp_3_usa-election-trump-905x395-1.jpg

2016-02-27t213453z_1_lynxnpec1q0iy_rtroptp_3_usa-election-trump-905x395-1.jpg

“Trump rrezikon ta çojë njerëzimin drejt katastrofës, Partia Republikane në SHBA është tani organizata më e rrezikshme në historinë e botës”

Linguisti dhe filozofi i njohur amerikan, Noam Chomsky, ka paralajmëruar se Partia Republikane e Shteteve të Bashkuara të Amerikës tani është …