http://www.gazetatema.net/wp-content/uploads/2017/05/roma.jpg

roma.jpg

Kërcënohen lojtarët e Romës

Qyteti i Romës zgjohet në një mënyrë shokuese dhe shkak për këtë janë bërë tifozët e Lazios të cilët gjetën një mënyrë jo shumë miqësore …