• 20161003_092951.jpg
  • 20161003_094159.jpg
  • 20161003_093029.jpg
  • Logu-i-Bjeshkeve.jpg

SHQIPËRIA IME TURISTIKE: Kelmendi, perla e Malësisë së Madhe

Suplement informues dhe argëtues, botim i Agjencisë Kombëtare të Turizmit Nëse kërkoni të largoheni nga jeta e përditshme e qytetit për të kaluar …