http://www.gazetatema.net/wp-content/uploads/2017/01/manjani.jpg

manjani.jpg

Ylli Manjani: Dalja vetëm në zgjedhje, më demokratike. Idrizi, deputet i PD. “Drejtësia” pa konsensus, sot do kishim qeveri tjetër (flet dhe për hashashin, Balilin, Tahirin e kryetarë bashkish që kanë shitur femra)

Ministri i Drejtësis, Ylli Manjani, njëkohësisht edhe një zyrtar i lartë i LSI, ka shigjetuar koalicionin PS- PDIU, duke u shprehur se Shpëtim Idrizin, …