http://www.gazetatema.net/wp-content/uploads/2017/10/Basha-propozon-heqjen-e-imunitetit-për-arrestimin-4-deputetë-të-PD-i-dalin-kundër.-Ja-emrat...-1024x804.jpg

Basha-propozon-heqjen-e-imunitetit-për-arrestimin-4-deputetë-të-PD-i-dalin-kundër.-Ja-emrat....jpg

Skema e ndihmës ekonomike, Basha: Edi Rama një mashtrues ordiner, çdo ditë po na varfëron dhe shkatërron jetën

Kreu i Partisë Demokratike Lulzim Basha thotë se Edi Rama është një mashtrues ordiner dhe se duhet pushuar nga puna. Duke ju referuar skemës për …