http://www.gazetatema.net/wp-content/uploads/2017/08/termet-peci-tepelene-31-maj-2011.jpg

termet-peci-tepelene-31-maj-2011.jpg

Tërmet Peçi reagon ashpër ndaj demokratit Shehu: “Ali Pashë Arena”, meraku i shokut Tritan dhe historia e tij “burrërore” në Lushnje…!

Kryetari i bashkisë së Tepelenës, Tërmet Peçi i është përgjigjur në distancë deputetit të PD, Tritan Shehu, pas deklaratave të këtij se fundit se …