http://www.gazetatema.net/wp-content/uploads/2017/08/Spaho-replikë-me-PDIU-Shqetësimi-im-fakti-se-s’keni-në-Kuvend-as-kryetarin-as-nënkryetarët-e-as-Sekretaren-e-Përgjithshme.jpg

Spaho-replikë-me-PDIU-Shqetësimi-im-fakti-se-s’keni-në-Kuvend-as-kryetarin-as-nënkryetarët-e-as-Sekretaren-e-Përgjithshme.jpg

Debati Fuga-Nano, ndërhyn Spaho: Mustafai është ideatori dhe inspiruesi i koalicionit të qelbësirave

Deputeti i Partisë Demokratike, Edmond Spaho ka reaguar lidhur me debatin që u zhvillua mes Mustafa Nanos dhe Artan Fugës për kërcënimin që i është …