http://www.gazetatema.net/wp-content/uploads/2017/06/Prapaskenat-e-lidhjes-Meta-Gruevski-me-lobistin-misterioz-të-rusëve-dhe-ç’përfaqëson-bomba-që-u-botua-nga-“Politico”.jpg

Prapaskenat-e-lidhjes-Meta-Gruevski-me-lobistin-misterioz-të-rusëve-dhe-ç’përfaqëson-bomba-që-u-botua-nga-“Politico”.jpg

Prapaskenat e lidhjes Meta-Gruevski me lobistin misterioz të rusëve dhe ç’përfaqëson bomba që u botua nga “Politico”

Dalja në dritë e operacioneve të lobistit ruso-hebre, David Zaikin, nga ana e gjigandit mediatik amerikano-gjerman politico.eu, ka zbardhur vetëm një …