http://www.gazetatema.net/wp-content/uploads/2017/11/Ish-ministri-demokrat-Besnik-Mustafaj-Basha-e-ka-të-kotë-ftesën-për-protesta-ka-mosbesim-të-madh-dhe-mungesë-gadishmërie-për-të-ndjekur-opozitën.jpg

Ish-ministri-demokrat-Besnik-Mustafaj-Basha-e-ka-të-kotë-ftesën-për-protesta-ka-mosbesim-të-madh-dhe-mungesë-gadishmërie-për-të-ndjekur-opozitën.jpg

Besnik Mustafaj: Protesta e opozitës ishte shumë e mirë, pas tubimit Xhafaj është më i dobët

Besnik Mustafaj ka vlerësuar protestën e opozitës më 26 maj. Teksa bëri analizën e tij ai tha se opozita meriton përgëzime. Ish-ministri tha në News …