http://www.gazetatema.net/wp-content/uploads/2017/04/gaz-demi-470x313.jpg

gaz-demi-470x313.jpg

Presidentet Takaj-Demi

Skëndërbeu-Partizani nuk është vetëm dueli mes dy klubeve ndër më të rendësishëm në vitet e fundit në furbollin shqiptar. Është ndoshta dhe dueli …