http://www.gazetatema.net/wp-content/uploads/2017/01/tesera_e_ppsh_e_sali_berishes-905x395-1.jpg

tesera_e_ppsh_e_sali_berishes-905x395-1.jpg

Basha në kryesi: Kandidatët për deputetë, “Vetting” dhe për të kaluarën nën diktaturë (paralajmëroi largimin e Berishës nga PD, se ai ka qënë në Bllok, sekretar i PPSH?)

Kreu i Partisë Demokratike, Lulzim Basha deklaroi në mbledhjen e Kryesisë së PD-së se të gjithë kandidatët për deputet në zgjedhjet e ardhshme do …