http://www.gazetatema.net/wp-content/uploads/2017/06/3_4462_thmb4.jpg

3_4462_thmb4.jpg

Sytë nga Prishtina

Qershori i këtij viti është muaji i zgjedhjeve parlamentare në Shqipëri dhe Kosovë. Partitë politike në Shqipëri hyjnë në zgjedhje pas një lufte …