http://www.gazetatema.net/wp-content/uploads/2017/05/Rama-Luli-ia-vrau-Berishës-bashkëpunëtorët-dhe-e-la-si-fanti-spathi.-Merrni-shembull-nga-unë-iu-luta-2-muaj.jpg

Rama-Luli-ia-vrau-Berishës-bashkëpunëtorët-dhe-e-la-si-fanti-spathi.-Merrni-shembull-nga-unë-iu-luta-2-muaj.jpg

VIDEO/ Rama batuta në Bulqizë: Ti i majtë s’bëhesh kurrë, por një gjë duhet të kuptosh

Kryeministri Edi Rama gjatë një takimi me banorët e Bulqizës për të diskutuar mbi problematikat e qytetit, shkëmbeu edhe disa batuta me një banor të …