http://www.gazetatema.net/wp-content/uploads/2017/11/4626983A00000578-5064507-Sultry_Pulling_her_lithe_arms_into_her_chest_Shanina_rests_her_h-a-187_1510196694979.jpg

4626983A00000578-5064507-Sultry_Pulling_her_lithe_arms_into_her_chest_Shanina_rests_her_h-a-187_1510196694979.jpg

FOTOT/ Modelja e famshme pozon topless

Ajo është një nga modelet “më të nxehta” të Australisë. Dhe këtë Shanina Shaik e ka vërtetuar edhe në setin e fundit fotografik të realizuar …