http://www.gazetatema.net/wp-content/uploads/2017/08/1503302642521.jpg-albania__il_nuovo_paradiso_per_le_vacanze__mare_da_urlo_e_con_7_euro_ti_ingozzi_di_squisito_pesce_fresco-300x178.jpg

1503302642521.jpg-albania__il_nuovo_paradiso_per_le_vacanze__mare_da_urlo_e_con_7_euro_ti_ingozzi_di_squisito_pesce_fresco-300x178.jpg

Shqipëria, parajsa e re e pushimeve: Deti një mrekulli dhe me 7 euro ngopesh me peshk të freskët

“Duke sfiduar paragjykimet, vendi i shqiponjave është gati të fluturojë”. Kështu e mbyll artikullin për Shqipërinë, Giuseppe Spatola për Libero …