http://www.gazetatema.net/wp-content/uploads/2017/05/thomas-strakosha-658x438.jpeg

thomas-strakosha-658x438.jpeg

Java e 34 në Serie A flet shqip

Java e 34-të e Serisë A italiane foli më shumë shqip se zakonisht. Thomas Strakosha, Etrit Berisha dhe Elseid Hysaj treguan edhe njëherë se kanë vlera …