http://www.gazetatema.net/wp-content/uploads/2017/06/FB_IMG_1496590061209-1024x683.jpg

FB_IMG_1496590061209.jpg

Buffon: Në 2018 tërhiqem

Një jetë duke kycur portën, prej më shumë se dy dekadash pjesë e futbollit të madh botëror por dhe për një si Gigi Buffon vjen një ditë kur duhet …