http://www.gazetatema.net/wp-content/uploads/2017/07/Tirana-Maccabi.jpg

Tirana-Maccabi.jpg

Tirana, mbyllet një epokë!

Në një mbrëmje të nxehtë korriku, me disfatën 3-0 ndaj Makabit u mbyll zyrtarisht me aventurën europiane edhe edicioni 2016-2017 i Tiranës dhe …