http://www.gazetatema.net/wp-content/uploads/2017/05/kukesi-skenderbeu-partizani-720x445-658x407.jpg

kukesi-skenderbeu-partizani-720x445-658x407.jpg

Kategoria Superiore, llogaritë e titullit

Kukësi 72 pikë, Skënderbeu 71 dhe Partizani 68. Dy javë para fundit, lufta për titullin mbetet krejtësisht e hapur me minutat e mbetura që do të jenë …