http://www.gazetatema.net/wp-content/uploads/2017/03/BAMIR-TOPI1-1-1024x805.jpg

BAMIR-TOPI1-1.jpg

INTERVISTA/ Bamir Topi tregon arsyet e mos- kandidimit: Çfarë mendoj për Metën dhe analistët që jetojnë me jashtëqitjet e shefave. Basha, raketë balistike që plas në ajër, mban mëkatet e babait shpirtëror

Intervistoi Andrea Danglli Kreu i Frymës së Re Demokratike Bamir Topi, tregon se vendimi për të mos kandiduar në zgjedhjet e 18 qershorit është marrë …