http://www.gazetatema.net/wp-content/uploads/2017/09/44CD242200000578-4927484-Last_year_s_show_Victoria_s_Secret_Angel_Adriana_Lima_has_told_P-a-2_1506557752202.jpg

44CD242200000578-4927484-Last_year_s_show_Victoria_s_Secret_Angel_Adriana_Lima_has_told_P-a-2_1506557752202.jpg

FOTOT/ Ëndërroni të jeni pjesë e “Victoria’s Secret”? Mësoni se çfarë heqin vajzat seksi për një sfilatë

Nuk është e lehtë të jesh një engjëll i “Victoria’s Secret” dhe modelja veterane e saj, Adriana Lima iu drejtua palestrës në Nju Jork përpara …